Solarni zbirka Co, doo, kao profesionalni ratan garnitura proizvođač, je osnovana 2005 godine, a postao je dobro poznat proizvođač i izvoznik za više od 11 godina. Naše glavno tržište je Zapadna Europa, Sjeverna Amerika i Australija.

Naši obrtnici su dizajnirani i proizvedeni proizvodi odan bezvremenski umjetnosti kvalitetan namještaj dizajn i konstrukcija. Naš namještaj je konstruiran pomoću samo najviši stupanj glinica i najizdržljivije ratan dostupne koje jačaju namještaj i čine ga izuzetno savitljiv. SLC namještaj je dostupan u velikom broju završava i tkanine za bilo koji stil ili postavka i nudi široku paletu ostali pribor komada koji su sigurni za poboljšanje bilo koji vanjski životni prostor. Tih elemenata Postavi SLC zabave namještaj razlikuje od svih ostalih i kada kupujete preko nas, kupite povijest kvalitete i izvrsnosti i namještaj koji će trajati u budućnosti. "Kvalitete Firstandquot; uvijek je moto solarni zbirka.

Ponosni smo pružiti najkvalitetnije ručni vanjski povremeni namještaj i oprema u tvornicu-direktne cijene, s na-vrijeme isporuke, garancija zadovoljstva, a Posljednja personaliziranu uslugu u industriji.

Iskreno dobrodošli da posjete našu tvornicu andamp; izložbeni prostor!